Elektrische rolluiken maken het u een beetje gemakkelijker


Soms is het simpelweg heerlijk om de buitenwereld even helemaal buiten te sluiten. Met een elektrisch rolluik van Somfy is die klus zo geklaard. Een enkele druk op de knop volstaat om uw elektrische rolluiken geruisloos neer te laten dalen en de boel de boel te laten. Een enkel commando en u geniet van een optimale privacy en geborgenheid in uw woning. Zodra het elektrische rolluik is neergedaald bent u ook verlost van geluidoverlast, hitte of oncomfortabel koude ramen. Elektrische rolluiken van Somfy bieden niet alleen optimale veiligheid, zij isoleren uw woning ook beter dan dubbel glas.


 

Automatisch veilig met een elektrisch rolluik van Somfy

U kunt ook uw bestaande rolluiken elektrisch maken en eenvoudig laten aansturen door een tijdklok of lichtsensor, zodat uw rolluiken automatisch neerdalen wanneer het buiten donker wordt of wanneer u uw woning verlaat. Uw rolluik elektrisch maken zorgt zo voor een optimale veiligheid. Door uw elektrische rolluiken te automatiseren bespaart u veel energie en heeft u de prijs voor uw rolluik snel terugverdiend. En even vlot en geluidloos als uw rolluiken neerdalen, zo schuiven zij ook weer open. Een druk op de knop volstaat om het ochtendlicht door uw woning te laten stromen en de kamers te verwarmen. 

 

Onzichtbaar rolluik

Hedendaagse rolluiken zijn er in allerlei fraai ogende uitvoeringen en kunnen op de gevel worden geplaatst of onzichtbaar in de gevel worden geïntegreerd. Ook voor dakramen zijn rolluiken verkrijgbaar. Optimale veiligheid is altijd gegarandeerd, want als het elektrische rolluik tijdens het neersturen een obstakel tegenkomt, dan stopt het rolluik automatisch zodat onnodige schade wordt voorkomen. Ook voor de installatie van het rolluik is geen hak- en breekwerk meer nodig. Met de draadloze afstandbediening bent u vrij om te gaan en te staan waar u wilt.

 

rolluik handmatig bedienen duotoon

rolluik automatisch bedienen 3

  

Somfy motoren geschikt voor elk type en merk rolluik

Met Somfy motoren kunnen alle soorten rolluiken gemotoriseerd worden. Of u nu aan het bouwen of renoveren bent, Somfy heeft voor elk type bestaande of nieuwe rolluiken de juiste oplossing.

 

Elektrische rolluiken van Somfy: geschikt voor TaHoma®

Alleen elektrische rolluiken van Somfy zijn geschikt om aan te sluiten op de TaHoma® box, zodat u uw rolluiken via uw smartphone vanaf uw werk of vakantiebestemming kunt besturen. Heeft u al een draadloos product van Somfy in bijvoorbeeld een terrasscherm of raamzonwering? Sluit deze aan op de TaHoma® samen met andere producten in huis.

 

Naast bedieningen en besturingen voor uw elektrische rolluiken, levert Somfy ook producten voor:
terraszonwering, garagedeuren, binnenzonwering, gordijnen, screens, verlichting en het Somfy alarmsysteem.

 

somfy
 

 
  •