Rolgordijn

Bij rolgordijnstoffen wordt onderscheid gemaakt tussen lichtdoorlatende, transparante en verduisterend plus stoffen. Zo kies je naast de kleur van een doek ook voor de functie die je rolgordijn moet vervullen. Met een keuze uit tientallen verschillende stofkleuren kan je er altijd voor zorgen dat je rolgordijn perfect aansluit bij je huidige interieur. Met onze speciale motoren zorg je voor slimme rolgordijnen. Zo kun je jouw producten bedienen met een tablet of smartphone.

 

Rolgordijn XL

Het rolgordijn XL is speciaal ontwikkeld om enorme breedtes te overspannen. De montage is mogelijk in- of op de dag, daarnaast kan het rolgordijn zowel aan de wand als op het plafond bevestigd worden. Het systeem is uitvoerbaar in de kleuren wit, technisch zilver of zwart. Met onze speciale motoren zorg je voor slimme rolgordijnen. Zo kun je jouw producten bedienen met een tablet of smartphone.


 

Rolgordijnen op maat

Rolgordijnen van Verano® worden altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de gordijnen tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk maak je namelijk optimaal gebruik van de functionele eigenschappen van rolgordijnen en kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn! Naast de afmetingen bepaal jij de profielkleuren, doekkleuren en bediening en maak je het rolgordijn volledig naar jouw wens.