Markiezen: charmant en authentiek

Markiezen geven uw pand een sfeervolle en authentieke uitstraling. Door de klassieke vorm van een markies dringt er ook via de zijkanten van uw raam geen zonlicht uw huis binnen.

Kies je markies

Betuwse Zonwering heeft een breed assortiment markiezen. Hierdoor kunt u de markies tot in het kleinste detail afstemmen op uw wensen. Het frame vormt de basis. U kunt kiezen uit een aluminium, vurenhouten of grenenhouten frame. Ook voor de boven- en zijplank kunt u zelf het materiaal kiezen: aluminium of Red Cedar-hout. Bovendien kunt u zelf de biesband, het doek en de bediening bepalen.

Klap, pet of standaard

Markiezen met een grenenhouten frame zijn verkrijgbaar in drie modellen: het standaard model, petmodel of klapmodel. Het standaard model komt het meest voor. Dit model is vrijwel in alle situaties toe te passen. Een petmodel is ideaal als u een vrij uitzicht wilt behouden of als een gemakkelijke doorloop vereist is. Het klapmodel is ideaal als u een extra lange uitval wilt. Markiezen met een aluminium of vurenhouten frame hebben altijd een standaard model.

In geuren en kleuren...

Met de kleur van uw markiezen bepaalt u de uitstraling van uw gevel. Betuwse Zonwering vindt het daarom belangrijk dat er een uitgebreid kleurenpalet is om uit te kiezen. Daarom hebben we een eigen doekcollectie, die bestaat uit ruim 180 zorgvuldig geselecteerde stoffen. De stoffen zijn van uitmuntende kwaliteit en zijn zeer effectief in het tegenhouden van warmte en licht. Kies de kleur en het dessin dat bij u past.

Ultiem gemak

U opent en sluit de markies eenvoudig door middel van een bedieningskoord. De markiezen van Betuwse Zonwering kunnen ook uitgerust worden met een elektromotor. Hiermee maakt u het uzelf nóg gemakkelijker. De zonwering opent of sluit dan automatisch met slechts één druk op de knop.