Enorm effectief

Screens zonwering van Betuwse Zonwering bedekken uw raam volledig. Deze zonwering hangt vlak tegen de buitenkant van uw raam aan. Hierdoor krijgt zonlicht geen kans om binnen te dringen. Dit maakt screens tot één van de meest doeltreffende zonweringen.

Screens: strak en modern

Screens geven uw gevel een moderne en stoere uitstraling. Dit komt doordat de stof vlak en strak tegen uw raam is bevestigd.

Door weer en wind

Betuwse Zonwering screens geven u privacy; het is niet mogelijk bij u naar binnen te kijken. Door de speciale stof is het voor u wel mogelijk vanuit binnen naar buiten te kijken. Ook niet onbelangrijk: screens zijn zeer stabiel, windvast en nemen geen ruimte in.

Vitro Colors

Betuwse Zonwering heeft een eigen collectie van doeken voor screens zonwering, de Vitro Colors. U kunt kiezen voor een grijs- of bruintint, die mooi harmonieert met de kleur van uw kozijn, dak of gevel. Houdt u meer van uitgesproken, dan kunt u een speels mozaiek creëren door al uw screens een andere kleur te geven. Let bij uw keuze ook op de eigenschappen van de stof. Deze variëren namelijk in de mate waarin ze licht en warmte doorlaten. Alle screendoeken zijn brandvertragend. 

Metro Colors

Betuwse Zonwering heeft sinds kort ook een nieuwe collectie doeken voor screens: de Metro Colors. Deze collectie bevat 17 eigentijdse en stijlvolle kleuren die helemaal inspelen op de laatste trends. De accentkleuren zijn grijs en bruin. Deze tinten harmoniëren perfect met de populairste kozijn-, dak- en gevelkleuren. 

Multifunctioneel

Screens zijn niet alleen erg functioneel als zonwering voor uw raam maar ze zijn ook zeer doeltreffend voor uw terrasoverkapping. Zo geniet u  optimaal van uw privacy. Het is ook mogelijk om te kiezen voor screens met horrengaas. Op deze manier houdt u de insecten buiten.