Functioneel en modieus

Jaloezieën zijn de perfecte vorm van raamdecoratie als het gaat om het creëren van privacy en het filteren van (zon)licht. Dit heb je geheel zelf in de hand doordat je gemakkelijk de lamellen kunt kantelen. Maatwerk jaloezieën zijn naast functioneel ook sfeerverhogend en daarom alweer enkele jaren enorm populair. Bekijk de collectiebrochure jaloezieën en maak kennis met tientallen kleuren en materialen.Aluminium

Aluminium jaloezieën lenen zich voor iedere ruimte in jouw woning. Indien gesloten, weerkaatst het aluminium de zon en weert het de warmte zodat het binnen heerlijk koel en donker blijft. Indien geopend zorgt de lichtweerkaatsing voor natuurlijk licht in huis. Met onze speciale motoren zorg je voor slimme jaloezieën. Zo kun je jouw producten bedienen met een tablet of smartphone.

Specificaties

Min - Max breedte 300 mm - 4000 mm
Min - Max hoogte 250 mm - 3250 mm
Bediening Handbediend of elektrisch (met smartphone)


Smartfit pro

Het Smartfit Pro systeem maakt jaloezieën geschikt voor aluminium en kunststof standaard of draaikiepramen. Het systeem vormt een aluminium omkadering van de jaloezie, zodat deze op de plaats blijft bij het openen of kiepen van ramen. Smartfitsystemen worden gemakkelijk op het raam bevestigd door middel van magneetstrip of montageclips.

 Hout

Of je nu een industriële of landelijke woonstijl hebt, hout werkt altijd. Houten jaloezieën geven jouw interieur karakter. Onze houten jaloezieën worden gemaakt van hoogwaardig FSC-gecertificeerd hout uit duurzaam beheerde bossen. Met onze speciale motoren zorg je voor slimme jaloezieën. Zo kun je jouw producten bedienen met een tablet of smartphone.

Specificaties

Min - Max breedte 400 mm - 2650 mm
Min - Max hoogte 200 mm - 4000 mm
Bediening Handbediend of elektrisch (met smartphone)Jaloezieën op maat

Jaloezieën van Verano® worden altijd volledig op maat gemaakt. Dit betekent dat we de jaloezieën tot op de millimeter nauwkeurig maken. Met maatwerk jaloezieën kom je tot oplossingen die naast functioneel ook een lust voor het oog zijn! Naast de afmetingen bepaal jij de lameldikte, lamelkleuren en bediening maak je de jaloezieën volledig naar jouw wens.