Zonnescherm

Met een zonnescherm creëert u een gezellig terras waar niets hoeft en alles mag. In een handomdraai rolt het scherm uit en geniet u van de zon, terwijl u in de schaduw zit. Bovendien blijft het tijdens een heerlijke zomeravond langer warm door de beschutting van het zonnescherm. En niet te vergeten: knikarm zonneschermen gaan verkleuring van uw meubels tegen en houden het binnen koel.

Helemaal uw type

Betuwse Zonwering heeft meer dan 10 soorten zonneschermen, onderverdeeld in 3 typen: de standaard variant, het semi-cassettescherm en het cassettescherm. De eerste is het meest basic; de stof is in opgerolde toestand aan de onder- en bovenzijde nog zichtbaar. Bij het semi-cassette zonnescherm is de stof in opgerolde toestand enkel aan de onderzijde zichtbaar. Het cassettescherm beschermt de stof compleet tegen vuil en weersinvloeden.

Zonnescherm op maat

De zonneschermen van Betuwse Zonwering worden helemaal voor u op maat gemaakt. Zo weet u zeker dat het zonnescherm perfect past bij uw huis en tuin, qua uiterlijk en afmeting.

Een knap staaltje zonwering

De kleur van uw zonnescherm is minstens zo belangrijk als de praktische eigenschappen. Daarom kunt u bij Betuwse Zonwering gratis doekstaaltjes bestellen en thuis alvast bekijken welke doekkleur het best bij uw tuin en interieur past.