Omvormers

 

Omvormers: de schakel in uw zonne-energie systeem

De omvormer, ook wel inverter genoemd, is de schakel tussen het zonne-energiesysteem en uw elektriciteitsnet. Met de omvormerserie Powerstocc Excellent bieden wij u de beste combinatie van prestatie en comfort. De omvormers variëren van 3 kW tot 10 kW. De omvormers starten eerder op bij lage spanning. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor het wisselvallige Nederlandse klimaat. Wij werken nauw samen met SMA, Danfoss en Kostal waardoor we u altijd een oplossing op maat kunnen bieden. SMA services

Wanneer u kiest voor een zonne-systeem, is dit veelal gebaseerd op lange termijn rendement. Dat vereist niet alleen duurzame omvormers, maar even belangrijk is een betrouwbare service partner die u advies en hulp biedt. Onze flexibele dienstverlening is helemaal gericht op uw behoeften. Lees meer over SMA.

KOSTAL

KOSTAL ontwikkelt en produceert technologisch geavanceerde elektronische, elektromechanische en mechatronische producten. De Groep beschikt over 39 locaties wereldwijd in 17 landen op vier continenten, met ongeveer 14.403 werknemers die zorgen voor competente en flexibele service op lokale basis. De KOSTAL Group is onderverdeeld in vier divisies: Automotive Electrical Systems, Industriële Elektronica, Connectors, tests Technology (SOMA) en Solar Electric. Lees meer over KOSTAL.

screens