De perfecte temperatuur

In een glazen serre, veranda of terrasoverkapping kan de temperatuur behoorlijk oplopen. Met verandazonwering regelt u zelf de warmte en lichtinval in uw tuinkamer. Onaangename temperaturen en hinderlijke lichtinval behoren dan ook tot de verleden tijd.

Kies voor gemak!

Betuwse Zonwering heeft 4 typen verandazonwering. Zo is er voor elke situatie een passende oplossing. Bij al onze modellen staan comfort en functionaliteit voorop. Daarom zijn 3 van de 4 modellen uitgerust met handige elektrische bediening. Het doek rolt zich soepel en geruisloos uit over uw tuinkamer en rolt zich met hetzelfde gemak weer op.

Doeken

Betuwse Zonwering heeft een eigen doekcollectie die bestaat uit allerlei soorten doeken: trendy, stijlvol, basic of traditioneel. De doeken zijn stevig en zeer goed in het tegenhouden van warmte en UV-straling. 

De Tallinn verandazonwering hangt aan de binnenkant van een veranda, serre of terrasoverkapping. Het zonwerende doek is sfeervol gedrapeerd aan de onderzijde en hangt dus niet, zoals bij de overige verandazonweringen, strak gespannen over uw dak heen.  Dit geeft de Tallinn een sfeervolle uitstraling.