e

vsderdLaterna

De Laterna is de nieuwste vrijhangende parasol uit de Solero-lijn. Deze royale zwevende parasol (300×300 cm.) heeft een strak design en wordt geleverd met een 300 grams kleurvast en waterafstotend doek. Bovendien is dit scherm 100% recyclebaar en heeft het een UPF waarde van 50+. Goed voor het milieu en goed voor u!

De zon op de voet volgen
Met deze luxe zweefparasol haalt u het maximum aan gebruiksgemak in uw tuin. De parasol heeft een intuïtieve bedieningshendel waarmee u de parasol moeiteloos kunt openen, sluiten en kantelen. U kunt de parasol ook nog eens 360 graden roteren. De Laterna komt met een zilveren frame en wordt geleverd met een gratis beschermhoes. Bovendien ontvangt u er onze snoerloze, oplaadbare Solero Accento verlichting gratis bij! Meer informatie over deze gratis parasollamp vindt u in de rubriek: verlichting.

Loungen, lezen en luieren op uw terras? Of gezellig met vrienden nagenieten van een mooie zomerse dag? Met de Laterna viert u vakantie in uw eigen tuin. Door het gebruik van uitsluitend hoogwaardige materialen beloven wij u jarenlang plezier van uw parasol!

Windventilatie
Onder de Solero Laterna blijft u altijd koel. Deze parasol wordt namelijk uitgevoerd met een speciaal windventilatiedakje. Op (te) warme dagen laat het doek de warmte ontsnappen in plaats van vast te houden onder de parasol. Bovendien wint de parasol hiermee aan stabiliteit, als de wind onder de parasol schiet kan deze er namelijk gemakkelijk weer uit. In de film (in de rechterbalk op deze pagina) ziet u hoe gemakkelijk de Laterna kunt bedienen. Wilt u het doek ook nog zijwaarts kunnen kantelen, kies dan voor ons model Fratello.