Geen invallende zon

Een uitvalscherm vervult één taak en neemt deze taak bijzonder serieus, namelijk het tegenhouden van warmte en hinderlijk zonlicht. Zo blijft het in de zomer binnenshuis lekker koel. De energieslurpende airco is hierdoor nagenoeg overbodig. Bovendien is een uitvalscherm een mooie aankleding van uw gevel.

Uiterst effectief

Een uitvalscherm zet uw raam in de schaduw, maar belemmert het zicht naar buiten niet. Het zonwerende doek zit dicht tegen uw raam aan. Hierdoor is het niet mogelijk onder een uitvalscherm door te lopen, maar worden zonlicht en warmte wel extra doeltreffend geweerd. Uitvalschermen zijn een voordelig alternatief voor zonneschermen en ideaal voor hoger gelegen ramen.

Kies uw kleur

Met een uitvalscherm drukt u een stempel op de gevel van uw huis. Maak dus van de gelegenheid gebruik en geef het scherm de uitstraling die bij uw huis past. U kunt kiezen uit ruim 180 verschillende kleuren en dessins. Van zonnig geel tot vurig rood en van eigentijds antraciet tot klassiek gestreept.

Bekijk hier de Urban Colors-collectie en de Metro Colors-collectie.

Windvast

Een uitvalscherm is bijzonder windvast. Dit komt doordat uitvalschermen van Betuwse Zonwering standaard zijn uitgerust met stevige windvaste uitval-armen. Bovendien kunt u, als extra optie, kiezen voor nóg stevigere uitval-armen, zoals een stormvaste met RVS-veer, een windvaste met gasveer en een balkonhoekarm.